Skip to main content

Ukoliko želite zaraditi dodatno novca vjerovatno vas zanimaKako Funkcioniše Neobux?

Neobux je najpopularnija platforma za zaradu novca klikanjem reklama! Online zarada nikada nije bila lakša uz stranice poput Neobuxa koji plaćaju gledanje reklama ili popunjavanje anketa. Ovo je jedna od najsigurnijih platformih za online zaradu.

Već ste sigurno čuli da na internetu postoje stranice koje će vam platiti da popunjavate ankete, gledate reklame, videozapise pa čak i da igrate igrice. Na prvu to se čini kao nerealno jer je riječ o poslovima koji ne zahtjevaju neke posebne vještine. Sve što vam je potrebno je dovoljno vremena, volje i PayPal račun.

kako funkcioniše neobux
Kako Funkcioniše Neobux

Kada tražite idealnu stranicu koja će vam pomoći da zaradite novac važno je da budete veoma oprezni baš iz razloga jer su to poslovi koji nisu mnogo teški. Nažalost postoje stranice koje su samo prevara i na kraju umjesto da vam isplate novac oni vam ga uzmu. Iz tog razloga oprez je najbitniji. Provedite dovoljno vremena istražujući koja je najpouzdanija stranica za online zaradu kako bi spriječili da vam se takve stvari dese.

Jedna od pouzdanih stranica je Neobux koji je dostupan svima, širom svijeta uključujući i Balkan.

kako funkcioniše neobux

Sve o Neobuxu što trebate znati

Neobux je kompanija iz Portugala koja plaća za klikanje i pregledavanje reklama određenih oglasivača. Nastala je 2008. godine i jedna je od rijetkih online kompanija koje su zakonski registrovane i imaju svoje sjedište. Dnevno se prijavi preko 9.000 novih korisnika ove platforme.

Osim gledanja reklama na Neobuxu možete popunjavati ankete i igrati igrice – ove poslove možete raditi na glavnoj, naslovnoj stranici.

Također, postoji opcija gdje možete izjamiti preporuku, tačnije kupujete korisnike koji se normalno prijavljuju i onda možete napraviti provoziju za aktivnosti na Neobuxu.

Kako napraviti profil na Neobuxu ?

Sve što je potrebno da započnete vaš put na Neobuxu je jednostavno pravljenje profila – koji je svima već do sada poznat.

Trebate ukucati vaše username koji može biti bilo kakav po vašem izboru. Zatim ukucajte vaš pasworrd i još jednom kako biste ga potvrdili. Iduća stvar koju morate unijeti je vaš PayPal, Payza ili Neteller račun. Kako bi upotpunili registraciju trebate unijeti vašu e – mail adresu i datum rođenja.

I to je to! U par minuta možete kreirati vaš Neobux račun i zaraditi svoj prvi dolar.

Dakle, ne morate posjedovati posebne vještine da biste pristupili ovoj platformi. Neophodni su računi poput Paypala i poželjno je da imate dovoljno volje. S obzirom da ovakvi poslovi neće donijeti milionsku zaradu. Postavite vaša očekivanja na realnu razinu.

Ipak je ovo platforma koja vam plaća da uradite najjednostavnije poslove koje postoje online. Ne zahtjevaju mnogo vremena, što je savršeno za sve studente ili one koji žele zaraditi dodatno sa strane.

kako funkcioniše neobux
Kako Funkcioniše Neobux

Neobux prosječna dnevna zarada

Već smo ranije rekli da ovakva vrsta sajtova ne nudi milionsku zaradu ali je svakako odlična s obzirom na jednostavnost posla i vremena koje oduzima.

U prosjeku dnevno na Neobuxu možete zaraditi od 0.36 do 1 američkog dolara. Klikanjem reklama i gledanjem donosi zradu između 0.001 – 0.005 $. Gledanje reklama traje 10 do 12 sekundi.

Popunjavanje anketa donosi nešto bolju zaradu. Neki nude 1 dolar za ovaj posao. Prosječna novčana nagrada za anketu je oko 0,60 $, ali imajte na umu da je dostupno  dosta dnevnih anketa.

Što se tiče igranja igrica, također nije veća zarada od prethodnih. Dvije minute provedene igranjem igrice možete zaraditi oko 0.025 $ što je kao da ste pogledali 5 – 6 reklama.

Isplata se vrši putem PayPal, PayZa ili Netller računa koji ste unijeli prilikom registracije. Prilikom prve isplate minimalno možete povući 2 $ koja ste uradili. Važno je napomenuti da se svaki put povećava za 1 dolar. Na taj način kada dostignete 10 $ samim time postat će novi minimum.

Brojke koje smo naveli ranije ne čine Neobux primamljivom platformom. No, bilo koja ovakva starnica nudi isto sitnu zaradu jer ipak gledanje reklama ne može donijeti enormno veliku zaradu. Dobra stvar je da Neobux nudi iznajmljivanje referala i na taj način možete zaraditi više novca.

Kda se tek registrujete moći ćete gledati dnevno samo 4 reklame. No, na ovoj platformi možete biti Golden i Ultimate član. Golden članovi mogu gledati dnevno 9 reklama, dok Ultimate članovi mogu gledati dnevno 15 reklama.

Ukoliko ne budete dnevno gledali vaše 4 reklame u periodu od mjesec dana vaš profil na Neobuxu se automatski briše.

kako funkcioniše neobux
Neobux je izvrstan izvor zarade za mlade!

Sigurno od hakera

Ovakva vrsta stranica često je na meti hakera zbog podataka koje unesete. Na svu sreću Neobux je kompanija koja ima storoga pravila i dobro razrađen sistem koji se bori protiv krađe podataka.

S druge strane mnogi će reći da iznajmljivanje referala više riziničnije i više se izlažete hakerima. Stoga vam preporučujemo da se držite gledanjem reklama, popunjavajem anketa ili igranja igrica.

Kada ste u potrazi za savršenim online poslom možda prihodi od gledanja reklama i nisu vaš cilj iz snova. No, ukoliko postanete Ultimate član Neobuxa možete ostvariti šestocifrene prihode! Kako bi došli do toga potrebno je dosta dugo vremena i volje.

Ultimate član se postaje izjanjmljivanjem referala. U principu što više ljudi bude radilo za vas prihod će biti veći.

strategije za internet poslovanje
Kako Funkcioniše Neobux

Pročitajte iskustva drugih korisnika

Na ovom sajtu postoji forum na kojem možete pronaći sve odgovore i nejasnoće koje vas muče iz prve ruke. Na forumu se dijele iskustva i neki trikovi koji će vam pomoći da bolje razumijete kako funkcioniše Neobux.

Ukoliko ste početnik ovo je savršeno mjesto da potražite pomoć u slučaju da dođe do nekih problema. Svakako imajte na umu da na početku ćete moći samo gledati 4 reklame i u slučaju da budete uporni možete postati Golden član i gledati 9 reklama dnevno.

Ovo je samo jedan od online poslova koji je pogodan za studente, učenike i one koji žele pored svog primarnog posla uštediti novac.

Dobra strana Neobuxa je što je veoma lagan za korištenje i ne morate biti neki IT stručnjak da znate kako stvari funckionišu. Možda će vam pojedine stvari biti zbunjujuće ali slobodno iskoristite forum da pitate druge korisnike za pomoć jer su veoma susretljivi.

Kao što vidite ova platformaa funckioniše na veoma jednostavnom principu i već danas se možete registrovati krenuti sa prvom, simboličnom zaradom!