Skip to main content

Klubovi Beograd će pružiti nezaboravan party i posebnu atmosferu.

Beograd je najbolji grad za lude noćne provode. Saznajte zašto su ga nazvali drugom Barcelonom!

Ukoliko ste zaljubljenik u noćne provode onda je Beograd mjesto za vas. Jedni od najboljih noćnih klubova na Balkanu upravo se nalaze u Beogradu. Posebno u ljetnim mjesecima kada su otvoreni čuveni splavovi ovo je IT mjesto za posjetiti.

Zbog dobrog provoda i lude atmosfere mnogi nazivaju Beograd drugim Berlinom i Barcelonom. Upravo zbog dobrih klubova mladi iz regiona dolaze baš u ovaj grad koji nikada ne spava. Svi žele znati gdje je najbolji provod zagarantovan. Klubovi Beograd će pružiti nezaboravan party i posebnu atmosferu.

Kada organizujemo noćni izlazak želimo ta sve prođe u što boljem redu. Kako bi osigurali vaše mjestu u jednom od beogradskih klubova preporučujemo da na vrijeme rezervišete stol. Također, poželjno je da znate tačan broj osoba koje će biti s vama za stolom.

gdje se nalaze najbolji noćni klubovi na balkanu? – klubovi beograd

S obzirom da je ovo najpopularniji grad za noćni izlazak vjerovatno mislite da su cijene pića astronomske. No, to u realnosti nije slučaj. Cijene su prilagođene za svakoga. Ukoliko želite boraviti u VIP-u cijene rezervacija se kreću oko 250 eura ( u cijenu je uključena i boca pića).

Cijena pive je u prosjeku oko 600 dinara, dok za žestoka pića cijene se kreću od 6000 do 12000 dinara.

Naravno, ukoliko spremate izlazak u zadnji tren ne brinite! Jer je u bilo koji beogradski klub moguće ući i bez rezervacije. Samo što ćete najvjerovatnije biti smješteni za šankom. Nekada je ovo najbolje mjesto jer imate priliku upoznati nove prijatelje i najbolje osjetiti beogradski noćni život.

Najpoznatiji noćni klubovi u Beogradu

U beogradu postoji stotine noćnih klubova. No, neki se posebno izdvajaju. Neki od njih su: Brankow, Freestyler Winter Stage, The Bank, Gotik, Mladost, Ben Akiba, Kasina by Community, Stefan Braun. Svi klubovi su popularni zbog zagarantovano dobrog provoda. U spomenutim noćnim klubovima često domaći izvođači imaju koncerte.

klubovi beograd
Klubovi Beograd pružaju najbolju zabavu

 Kroz godine oni su postali su kultne destinacije za izlazak u Beogradu. Naravno postoje i drugi klubovi koji se ne razlikuju mnogo od navedenih. Svi će se složiti kada kažemo da je Beograd navečer jedna posebna priča koja traje 365 dana u godini. Novi ljudi i nova iskustva koja ćete steći su neprocjenjivi i sjećat ćete se do kraja života.

Najbolji provod u Evropi

U ovaj grad ne dolaze samo mladi iz regiona već i iz ostaka Evrope. Turisti iz velikih evropskih prijestolnica poput Francuske, Španije, Engleske, Italije dolaze u Beograd iskusiti noćni život koji je prema mnogima dosta bolji nego u ostatku Evrope.

gdje se nalaze najbolji noćni klubovi na balkanu? – klubovi beograd
Gdje se nalaze najbolji noćni klubovi na Balkanu? – Klubovi Beograd

Balkanci su poznati po dobroj zabavi a to se najbolje osjeti u beogradskim noćnim klubovima i splavovima. Svi koji jednom posjete jedan noćni klub kažu da im je to bio najbolji izlazak u životu.

Dobra muzika, dobro društvo i raspoloženje su savršena formula za sjajnu atmosferu. Važno je napomenuti da klubovi Beograd rade od ponoći pa sve do 4 ujutro. Također, mlađima od 20 godina je ulaz zabranjen.

Beogradski klubovi na vodi – splavovi su još jedna popularna destinacija za izlazak. Splavovi rade od maja do oktobra i tada se dešava magičan provod koji je duplo bolji od standardnih, zatvorenih klubova.

Splavovi su klubovi na rijeci Savi što ih čini odličnim mjestom za druženje i ples u vrućim ljetnim noćima. Cijene pića su iste kao i kod svih ostalih klubova. Svakako da je partijanje na otvorenom, uz pogled na rijeku Savu i zvjezdano nebo uvijek dobra ideja.

U slučaju da niste veliki fan domaće muzike klubovi Beograd imaju mjesta i za vas. Postoje i posebni klubovi koji puštaju Jazz, RnB, Rock, Rap i Dance muziku. Tako možete uživati u vašim najdražim pjesmama sa najdražim društvom u najljepšem gradu na Balkanu.

Muzički žanr ne bi trebao da bude prepreka da iskusite u potpunosti šta noćni život u Beogradu pruža. Ukoliko se još uvijek niste zabavljali u ovom gradu ovo je pravo vrijeme da to uradite jer – jednom se živi.

PREPORUKA