Budite prvi u Vašem poslu

Google oglašavanje odnosno reklamiranje na Google oglasnoj platformi (Google Ads) je danas preciznije i efikasnije nego ikada. Alati i tehnike kojim se mogu razvijati biznisi i od nule se svake godine unapređuju kako bi ciljanje publike i sama efikasnost reklamiranja, kao i intuitivnost korišćenja prosečnog korisnika bila na najvišem mogućem nivou. Ukoliko želite da Vaša ponuda bude viđena od publike koja uveliko već traži proizvode i usluge koje baš Vi pružate, Google reklamiranje je potencijalno rešenje za vaš biznis.

Google oglasi (Google Ads) su najbolja i najrasprostranjenija platforma za online oglašavanje, koju je pokrenuo Google davne 2000. godine. Na Google-u se svakog meseca izvrši 12 milijardi pretraga, a pomoću Google oglasa možete zauzeti najbolje pozicije u Google pretrazi i doći do potencijalnih klijenata. Naravno oglasi se ne prikazuju za sve upite na Google-u, već samo za one koje su relevantni i koje se tiču vašeg poslovanja.

Trenutno je najefikasniji način oglašavanja jer se reklamni oglasi prikazuju baš onima kojima bi vaš proizvod ili usluga bili interesantni (onima koji traže proizvode koje i vi imate u ponudi).

Prednosti Google oglašavanja:

• Dolazak do klijenta kome ste zaista potrebni

• Plaćanje po kliku CPC se može samostalno određivati i ograničavati
• Merenje učinka reklame, odnosno računanje ROI – Povrat investicije
(prihod od investicije / investicija)
• Efekat reklamiranja se vidi već u prvim nedeljama
• Ostvarivanje dvosmerne komunikacije

Zašto Baš Milton Media

Posvećeni smo stalnom unapređivanju naših usluga i proizvoda, koristeći kreativne ideje i učinkovita rešenja, strogo se pridržavajući aktuelnih digitalnih standarda i trendova. Usresređeni smo na razvoj jedinstvenih i učinkovitih rešenja, prilagođenih željama i potrebama korisnika.

– Profesionalizam
– Kreativnost
– Poštovanje rokova

Imate pitanje?

Zakažite besplatne konsultacije

Pozovite nas